Gyengénlátó verzió

Toszkána haladóknak

 

firenze_fb.jpg


2018. április 13-16.
(4 nap/ 3 éjszaka)


1. nap: Budapest, Pisa

Elutazás a reggeli órákban Budapestről Pisába. A repülőtérről Terricciola-ba látogatunk, ahol részt veszünk egy borkóstolón, majd megtekintjük a San Vivaldo kolostort. A programok után szállás elfoglalása Firenzében.
Menetrend: Budapest – Pisa 10:55 – 12:40

2. nap: Firenze

Reggeli után irány Firenze! Egész napos gyalogos városnézés magyar idegenvezetővel, amely során megtekintjük a reneszánsz Firenze leghíresebb nevezetességeit (Medici kápolna, Repubblica tér, Davanzati torony, Santa Trinita tér és híd, Santa Croce, Ponte Vecchio stb.) Visszautazás a hotelbe.

3. nap: Firenze


Reggeli után az Uffizi képtár megtekintése tárlatvezetéssel, majd a nap hátralévő részében szabad program. Visszautazás a hotelbe.

4. nap: Pisa, Budapest


Reggeli után indulás a repülőtérre, majd a repülő út után érkezés Budapestre a délutáni órákban.
Menetrend: Pisa – Budapest 13:05 – 14:50

Részvételi díj:  198.300,- Ft / fő


A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a repülőtéri illetéket, a repülőtéri transzfert autóbusszal Olaszországban, 3 éjszakai szállást reggelivel 4* hotelben, egy borkóstolót, első napi kirándulást autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezetést, a belépődíjakat, és az idegenforgalmi adót.

 

Az új kézipoggyász szabályok értelmében a repülőjegyhez személyenként 1db kistáska (35*20*20cm) tartozik, amely felvihető a fedélzetre. A második kézitáskát (55*40*20 cm) pedig térítésmentesen feladott poggyászként a repülőgép rakterébe teszik.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a feladott poggyászt, a kombinált útlemondási-, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, amely 8.500,- Ft/fő és megkötése ajánlott (Colonnade Classic Plus 250 EU kötvény).

 

Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges.