Gyengénlátó verzió

Rotary Youth Exchange - Európa túrák

fejlec_foto.jpg


Irodánk évek óta szervez körutakat a Rotary Nemzetközi Diákcsere Program keretében hazánkba érkező diákok számára. Útjaink célja megegyezik a Program céljával, igyekszünk megismertetni a világ különböző országaiból érkező fiatalokkal a célországok kultúráját, nevezetességeit, nyelvét.


Minden évben két körutat szervezünk. A Dél-Európa körút elsősorban Szlovéniára, Olaszországra, Svájcra és Ausztriára, a Nyugat-Európa körút pedig Németországra, Hollandiára, Belgiumra, Angliára és Franciaországra fókuszál.

A következő Dél-Európa körút időpontja 2018. április 4-14.

A következő Nyugat-Európa körút időpontja 2018. május 3-13.

A körutak részletes programja, a jelentkezési és részvételi feltételek az alábbi linkeken olvashatók. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre a travel@congresstravel.hu email címen, vagy személyesen Szegeden, a Dugonics tér 12. szám alatt található irodánkban.


DÉLI TÚRA PROGRAM / SOUTH TOUR PROGRAM
NYUGATI TÚRA PROGRAM / NORTH-WEST TOUR PROGRAM


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK / TERMS AND CONDITIONS
ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁS / TRAVEL CANCELLATION INSURANCE POLICY


JELENTKEZÉSI LAP - DÉL / APPLICATION FORM - SOUTH
JELENTKEZÉSI LAP - NYUGAT / APPLICATION FORM NORTH_WEST

Felhívjuk a jelentkezők és a fogadó szülők figyelmét, hogy a RYEP szigorú szabályokkal rendelkezik a külföldre utazást illetően. Szülői beleegyezés, a fogadó klub ifjúsági felelősének, és a RYEP magyar irodájának engedélye nélkül a diákoknak külföldre utazni tilos! Utazás előtt a lenti linken található dokumentumokat a megfelelő személyekkel alá kell íratni és a dokumentumok eredeti példányát a diákoknak el kell hozni a körutakra

TRAVEL REQUEST FORM & PARENT LETTER - SOUTH
TRAVEL REQUEST FORM & PARENT LETTER - NORTH-WEST


Részletes tájékoztatást az utazási engedélyről a RYEP Hungary oldalán olvashatnak.