Gyengénlátó verzió

Auschwitz - Krakkó - Wieliczka körutazás

A D1911 RYEP keretében hazánkban tartózkodó diákok felkérésére szervezzük a krakkói hétvégét 2018. márciusában, azonban a program a jövőben más csoportok vagy baráti társaságok számára is nyitott.


Szállás: hostel kategória
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Utazás: autóbusz

krakko.jpg auscwitz.jpg wieliczka.jpg

 

 

1. nap
Kora reggeli indulást követően látogatást teszünk az Auschwitz & Birkenau Emlékhelyen, ahol a volt náci koncentrációs táborokat mutatjuk be idegenvezetőnk segítségével. Szállás és vacsora Krakkóban.

2. nap
Reggelit követően Lengyelország legrégebbi sóbányájához utazunk, ahol közkedvelt "Turista útvonal" bejárása során megtekintjük a bánya termeit, megismerkedünk a bányászati módszerekkel és közel 800 lépcsőt mászunk meg. A wieliczkai kirándulás után visszatérünk Krakkóba, ahol a Wawel önálló megtekintése után belvárosi sétát teszünk, és idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk az óvárossal és a zsidó negyeddel. Tradicionális zsidó vacsoránkat a Kazimierz negyedben fogyasztjuk el.

3. nap

Reggelit követően utazás haza.

 

További részletekről és árakról érdeklődjön munkatársainknál a travel@congresstravel.hu email címen, vagy a 20/480-0556 telefonszámon.