Gyengénlátó verzió

Bella Italia - Napfényes Toszkána

san-gimignano-toszkana.jpg  chianti-.jpg  siena.jpg 

Időpont: 2017. május 28 - június 2.
Utazás: repülővel és autóbusszal
Ellátás: félpanzió
Szállás: 4* szállodában (Hotel Galilei, Pisa) és vidéki vendégházakban
(Agriturismo Fattoria Lavacchio)

 

1.    nap: Szeged, Budapest, Pisa

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (Budapest), majd a repülő út után érkezés Pisába. Városnézés és szabad program Pisában, majd a szállás elfoglalása Pontassieve közelében (Agriturismo Fattoria Lavacchio). A szálláshely elfoglalása után birtokbemutatás és pincelátogatás, amelynek során az olajfa ültetvényekről és a helyi szőlőfajtákról kapunk ízelítőt. Este vacsora és borkóstoló.

2.    nap: Siena, Monteriggioni, San Gimignano

Reggeli után egész napos kirándulás. Az út során megtekintjük Siena gótikus óvárosát, amely a Világörökség része. Ellátogatunk Monteriggioni védőfallal körülvett belvárosába, majd a „szép tornyok városába”, San Gimignanoba, amely Toszkána talán leghíresebb települése és a történelmi központja szintén a Világörökség része. Este vacsora a szálláshelyen.

3.    nap: Pienza, Montepulciano, Montalcino

Ezen a napon ismét egész napos kirándulásra indulunk a reggelit követően és ízelítőt kapunk a gyönyörű toszkán vidékből. Megnézzük a reneszánsz városépítészet bölcsőjét, Pienzát, majd ellátogatunk a kialudt vulkán oldalkatlanába épült Montepulcianoba. Ezután a meredek sikátorairól, váráról és karcsú tornyairól híres Montalcino következik. Az estét vacsorával zárjuk a szálláshelyen.

4.    nap: Lucca, Viareggio, Tore del Lago, Pisa

Reggeli után újabb három toszkán városba látogatunk. Első állomás Lucca, középkori hangulatú kisváros keskeny utcákkal és kis terekkel. Ezt követi Viareggio, a toszkán Riviéra legnagyobb városa. Utolsó állomásunk Puccini városa, Tore del Lago, amely Massaciuccoli tó partján áll. A kora esti órákban visszatérünk Pisába és elfoglaljuk szálláshelyünket (Hotel Galilei****).

5.    nap: Pisa, Budapest, Szeged

Indulás kora reggel a repülőtérre, majd a repülő út után érkezés Budapestre. Érkezés Szegedre a késő délutáni órákban.

Bővebb információ a részletes programban olvasható.

A részvételi díj tartalmazza a repülőtéri transzfereket, a repülőjegyet és a repülőtéri illetéket, 4 éjszakai szállást, félpanziós ellátást, egy toscanai borkóstolót (Chianti), az autóbuszos kirándulásokat, magyar nyelvű idegenvezetést, a belépődíjakat és az idegenforgalmi adót, valamint az útlemondási biztosítást és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást is. A részvételi díj nem tartalmazza a repülőjegy módosítási díját, az ebédek költségét, valamint a feladott poggyászok árát.

Jelentkezni irodánkban lehet személyesen (Szeged, Dugonics tér 12.) vagy emailen (travel@congresstravel.hu). A jelentkezés az előleg befizetésével és a megrendelő lap aláírásával válik véglegessé.

Az utazási feltételekről és az utazási szerződésről az alábbi linkeken olvashat:

UTAZÁSI FELTÉTELEK
UTAZÁSI SZERZŐDÉS(Fotók forrása: www.toszkanamania.hu)