Keresés

Bemutatkozás

A C & T Hungary Kft. 1990-ben alakult, így már több mint 25 éve dolgozunk megbízóink és partnereink elégedettségéért. Cégünk fő tevékenysége az utaztatás.

Irodánk elsősorban az egyéni és kiscsoportos utazásokra fókuszál, amelyekhez testre szabott ajánlatokat készít, ám kérés esetén megbízható partnereink utazási ajánlatait is értékesíti. Utazási szolgáltatásaink közül kiemelnénk a repülőjegyek és utasbiztosítások értékesítését, a privát repülőtéri transzferek szervezését, a vízumügyintézést, valamint a szállásfoglalást. Tapasztalt munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy az előkészületek és az utazás is gondtalan legyen!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani incentive és szakmai útjainkat, amelyek a szakvásárokra, kiállításokra és kongresszusokra való szervezett és egyéni utaztatást hivatottak elősegíteni. Megbízóink kívánságára cégünk vállalja a regisztrációs díjak átutalását, az utasbiztosítások megkötését, a repülőjegyek kiállítását, kongresszusi szállás és program biztosítását, valamint a teljes költségelszámolást és az ehhez szükséges számlázást is.

Irodánk tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és az International Air Transport Association (IATA) szervezetnek is.
A jogszabályban előírt kötelező vagyoni biztosítékot a Colonnade Insurance SA Magyarországi Fióktelepénél helyeztük el.

Reméljük, bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és a jövőben utasaink körében köszönthetjük Önt is!

 

16796912_1283149658448728_688508111518126812_o.jpg